YderZonen

Undervisning i YderZonen i en coronatid

 

I takt med at skolerne genåbner, åbner vi også for besøg i YderZonen.

Vi modtager klasser fra 0. til og med 5. kl. 

Vi modtager max en klasse om dagen, hvilket betyder, at der er skoleklasser, som allerede har booket tider i YderZonen, som vi bliver nødt til at flytte eller aflyse.

Ønsker I at aflyse, bedes I venligst give besked snarest muligt.

Vi vil sørge for, at eleverne kan vaske hænder med jævne mellemrum.

Eleverne skal forblive i de samme grupper, som de er i på skolen. I får mulighed for at fordele jer i vores tre frokoststuer i pausen, så I kan holde afstand og forblive i jeres grupper.

Sæderne i vores auditorium vil være afmærket, så eleverne kan sidde med afstand.

Vi forventer, at I lærere hjælper eleverne med at overholde de almindelige coronaregler.

 

Bustransport

Hvis I benytter jer af vores bustransport, vil vi sørge for, at I bliver hentet i en bus, hvor der er plads til, at I også der kan holde afstand. Der vil gælde de samme regler som for skolebustransport.

 

Kontakt os gerne, hvis I har spørgsmål.

 

 

 

 

 

 

Om YderZonen

YderZonen er et unikt og eventyrligt formidlingscenter, hvor børn og unge kommer på besøg, lærer om bæredygtighed og får en grundlæggende forståelse for hvordan innovation og udvikling er nøglen til en varig og bæredygtig udnyttelse af Jordens ressourcer.

Besøg på YderZonen foregår som en ekspedition, hvor eleverne bliver ført igennem et fantasifuldt univers af genbrugsmaterialer og får både hands-on og minds-on erfaringer med den nyeste viden om affald, genbrug og ressourcer samt energi- og vandforsyning.

LAG Faxe, LAG Næstved, EU og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter deltager i finansieringen af YderZonen.