Transport til YderZonen

Gratis transport til YderZonen
Vi ønsker, at vores undervisning i YderZonen skal være et lige tilbud til alle undervisningsinstitutioner i AffaldPlus ejerkommuner. Derfor tilbyder vi, at betale bustransporten til og fra YderZonen for dem der ikke bor lige i nærheden.

Hvem kan benytte tilbuddet?
Tilbuddet om gratis bustransport til YderZonen henvender sig til de grundskoler, ungdoms- og erhvervsuddannelser, som er beliggende i AffaldPlus ejerkommuner, og som ligger mere end 8 km væk fra YderZonen. Ligeledes skal I være mindst 12 deltagere (inklusiv lærere), for at kunne benytte tilbuddet.
Elever i 0. klasse og 1. klasse, der skal til på ekspedition i affaldets verden i YderZonen, kan få betalt bustransport, hvis de har mere end 3 km til YderZonen, Elektrovej 2.

AffaldPlus ejerkommuner er: Slagelse, Vordingborg, Sorø, Faxe, Ringsted og Næstved kommuner.

Sådan gør du:

Når du booker et besøg i kalenderen, krydser du af, at du ønsker bustransport, hvis du opfylder ovenstående. Vi bestiller bussen og sørger for at den henter og bringer jer til tiden.

Bussen kører fra skolen til YderZonen og retur til skolen igen efter besøget. Du skal lægge transporttiden til i begge ender af besøget. Det angive tidsrum i bookingen er undervisningstiden her hos os. 

På forsiden af YderZonen.dk er der et kort, du kan klikke på og se ca-transporttider. 

 

Offentlige transportforbindelser

Der er desværre ikke offentlige transportforbindelser, der kører direkte til YderZonen på Elektrovej 2 i Næstved.

Du har to muligheder, når du besøger os med offentlig transport. Du kan tage bus 603 eller bus 605. Begge busser kører fra Næstved station. Bus 603 kører til Sandageren (Grimstrupvej). Der er cirka 1,8 km fra busstoppestedet til YderZonen. Bus 605 kører til Ydernæs (Vester Ringvej). Der er cirka 1,4 km fra busstoppestedet til YderZonen.

 

 

 

Vi glæder os til at se jer.