Hjælp os med at teste vores energiforløb

Vi tester vores energiforløb.

Vi sørger elever i udskolingen, der har lyst til at teste vores energiforløb

 

Vi vil meget gerne have elever i 9.klasse til at teste vores energiforløb og helst nogen, der har været på besøg hos os i løbet af sidste skoleår.

Vi vil gerne teste med en ½ klasse ad gangen dvs. 10 til 14 elever. Vi tester ikke hele forløbet på en gang, vi tester kun dele af det samlede forløb til at starte med.

Testforløbet foregår over to dage og tager cirka 2 ½ time pr dag + transport til Næstved. Vi kan starte på det tidspunkt, der passer jer bedst.

Klassen deles i to. Den ene halvdelen bliver på skolen og har undervisning der. Den anden halvdel tager til YderZonen. Dagen efter kan de bytte.

Der behøver kun at være en lærer tilstede og det behøver ikke være en naturfagslærer.

I skal regne med, at vi undervejs er undersøgende og observerende. Vi stopper op og stiller spørgsmål til, hvordan eleverne oplever forløbet, og hvad vi kan gøre anderledes. 

Når vi er færdige med at teste dele af forløbet, går vi igang med at teste hele forløbet. Skoleklasser, der tester hele forløbet, må gerne være førstegangsbesøgende i YderZonen og gå i 8.kl. eller 9.kl. Man må også gerne deltage i disse test selvom, man tidligere har været i YderZonen.

KLik her for at læse en præsentation af det færdige energiforløb (og andre undervisningsforløb for udskolingen).