YderZonen teamet

  

Charlotte Juhl Vestergaard

Formidling og udvikling

cjv@affaldplus.dk 
55750817

Noget af det bedste ved at undervise i YderZonen er, at ikke to dage er ens. Jeg underviser alle målgrupper fra 0. klasse til virksomhedsbesøg og foreninger + det løse. Den ene dag handler det om affald og rumvæsener, den næste om spildevandsrensning og den næste om de mange råstoffer der er i en mobiltelefon - Det er fantastisk!

Jeg glæder mig til at møde dig og dine elever. 

 

 


                                                                                                                                                                                                        

Alis Graversen

Formidling og udvikling

agr@affaldplus.dk
55750874

Jeg er meget nysgerrig og elsker den brogede verden og de mennesker, der lever i den. Jeg brænder for miljø,kunst, bevægelse og rum, og det håber jeg, I kan fornemme, når I besøger YderZonen. Min drivkraft er ønsket om at se mulighederne og gøre en forskel. Jeg interesserer mig for, hvordan vejen til målet kan blive en spændende og medrivende opdagelsesrejse - for både børn, unge og voksne.
 

 


Lars Bonde

Undervisningsmedarbejder

Lars har fået job i Gribskov Kommune og stopper som underviser i YderZonen den 1.jan. 2019.
Vi søger derfor en derfor en ny undervisningsmedarbejder, læs mere her.

lbo@affaldplus.dk
55750822
24294816

Jeg er biolog og udvikler læringsforløb om ressourcer, bæredygtighed og ansvarlighed, som jeg formidler til områdets børn, unge og voksne, når de besøger formidlingscenteret YderZonen. Jeg har en lidenskabelig naturvidenskabelig tilgang til verden og lever med et livslangt naivt ønske om, at rationalitet og viden skal styre den.