YderZonen teamet

  

Charlotte Juhl Vestergaard

Formidling og udvikling

cjv@affaldplus.dk 
55750817

Noget af det bedste ved at undervise i YderZonen er, at ikke to dage er ens. Jeg underviser alle målgrupper fra 0. klasse til virksomhedsbesøg og foreninger + det løse. Den ene dag handler det om affald og rumvæsener, den næste om spildevandsrensning og den næste om de mange råstoffer der er i en mobiltelefon - Det er fantastisk!

Jeg glæder mig til at møde dig og dine elever. 

 

 


                                                                                                                                                                                                        

Alis Graversen

Formidling og udvikling

agr@affaldplus.dk
55750874

Jeg er meget nysgerrig og elsker den brogede verden og de mennesker, der lever i den. Jeg brænder for miljø,kunst, bevægelse og rum, og det håber jeg, I kan fornemme, når I besøger YderZonen. Min drivkraft er ønsket om at se mulighederne og gøre en forskel. Jeg interesserer mig for, hvordan vejen til målet kan blive en spændende og medrivende opdagelsesrejse - for både børn, unge og voksne.
 

 


 

Andreas Fitzner-Haupt

Fordmidling og udvikling

afi@affaldplus.dk

55750822

Når jeg får en klasse på besøg i Yderzonen, er mit mål altid det samme. Sørge for at eleverne går der fra med en god og lærerrig oplevelse. Jeg prøver at opnå dette ved at have fokus på at engagere eleverne og skabe et miljø, hvor vi har det sjovt sammen. Derfor kan de også forvente en dårlig joke eller to, når de bliver vist rundt på vores anlæg eller er i gang med stationer i Yderzonen.